Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@12:44:58 GMT

گلایه از وضعیت نامطلوب صنعت شتر مرغ در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۸۶۰۰

گلایه از وضعیت نامطلوب صنعت شتر مرغ در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: وضعیت صنعت شتر مرغ استان، زیبنده این بخش مهم اقتصادی نیست و می‌طلبد خانواده وزارت جهاد کشاورزی در خراسان جنوبی برای تدبیر امور تولیدکنندگان شتر مرغ همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.

جواد اشرفی، امروز دوشنبه ۲۴ مرداد در جلسه بررسی و رفع مشکلات صنعت پرورش مرغ استان اظهار کرد: وضعیت صنعت شترمرغ استان، زیبنده این صنعت مهم نیست لذا می‌طلبد خانواده وزارت جهاد کشاورزی در  خراسان جنوبی شامل سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در راستای تدبیر امورات تولید کنندگان  شتر مرغ  همراهی و همیاری لازم را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان مسئله تشکیل اتحادیه و یا تعاونی تولید کنندگان شتر مرغ را به صورت ویژه پیگیری کند، افزود: اداره کل دامپزشکی باید تا پایان سال جاری در کمیسیون صدور مجوزها تکلیف پروانه و سایر مجوزهای تولید کنندگان شترمرغ  فاقد پروانه را مشخص کند.

اشرفی یادآور شد: باید درخصوص حل مشکل ثبت مدارک مورد نیاز صدور پروانه درسامانه با مرکز مکاتبه شود تا مشکل فعالان این صنعت مرتفع شود، واحدها نیز می بایست تا پایان سال مشکل پروانه فعالیت واحد خود را حل کنند.

وی با بیان اینکه در صورت امکان در راستای کمک به تولید کنندگان  شترمرغ و به منظور تثبیت  اشتغال ، مدیر کل جذب استانداری از محل منابع در اختیار تبصره ۱۶ جهت تزریق سرمایه در گردش، مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات به ۵۹ واحد فعال در این حوزه اختصاص دهد، تصریح کرد: واحدهای تولید کننده  شتر مرغی  که  پروانه داشته  و مشکل بهداشتی و قرنطینه ای نیز ندارند، هیچ محدودیتی برای خروج  تولیداتشان وجود ندارد.

اشرفی با بیان اینکه در شرایط فعلی مجموعه استان باید از تولید کنندگان این صنعت حمایت ویژه‌ای کنند، اظهار کرد: رسانه‌های استان باید در راستای ترویج مصرف گوشت شترمرغ فرهنگ سازی کنند تا میزان مصرف این گوشت در استان ارتقاء یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی  استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه با توجه به اینکه خراسان جنوبی مقام اول یا دوم تولید شترمرغ کشور را در اختیار دارد، لازم است مکاتبه‌ای با با وزیر جهاد کشاورزی صورت پذیرد تا گوشت شترمرغ  نیز با قیمت اتحادیه در سبد خرید دولت قرار گیرد، افزود: می‌توان با بهره گیری از ظرفیت واحدهای منطقه ویژه اقتصادی نظیر کارخانه چرم و... از عواید شتر مرغ نیز بهره برد. 

اشرفی با بیان اینکه فعالان صنعت پروش شتر مرغ واحدهای موفق و پیشرو در این زمینه را به عنوان الگو قرار داده و از رویه های آنها در راستای پیشبرد امورشان استفاده کنند، یادآور شد: استانداری، سازمان جهاد کشاورزی و... آماده است با هم افزایی مثبت  بین دستگاهی  در راستای رفع موانع، صدور مجوزها ، تسهیلگری و... موانع پیش روی فعالان این صنعت را مرتفع کند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پرورش شتر مرغ جهاد كشاورزي وزارت جهاد كشاورزي وضعیت اقتصادی قیمت گوشت قرمز تولید کنندگان جهاد کشاورزی شتر مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، حجت الله رئیسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان گفت: کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان سامان از کارخانه فرآورده های گوشتی شقایق سامان تولید کننده سوسیس و کالباس، واقع در شهرک صنعتی شهر سامان فاز یک به منظور بررسی مسائل و مشکلات در عرصه تولید و همچنین برآورد آرد مصرفی ماهانه کارخانه بازید نمودند.

وی افزود: ظرفیت تولیدی این واحد تولیدی ۳۵۰۰تن درسال و با اشتغال ۱۰نفر می‌باشد.

رئیسی خاطر نشان کرد: فرآورده های گوشتی شقایق سامان بعد از ۷ سال تعطیلی سال گذشته مجدد به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان در پایان گفت : توسعه زنجیره تولید در صنایع غذایی یکی‌ از راهکارهای موفق در جهش تولید و رشد و توسعه اقتصادی است زیرا این راهکار در کاهش هزینه‌ها و افزایش اشتغال‌زایی و صادرات بسیار موثر است.


۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902961

دیگر خبرها

  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان