Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان  مشهد - علی اکبر قارزی گفت: هم اینک ۱۰ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت بیش از هزار قطعه و تولید سالانه ۳۱ تن گوشت در این شهرستان فعال است که این تعداد در سال گذشته هشت واحد بود.

او گفت: پرورش شترمرغ به عنوان صنعتی نوپا با ارزش افزوده بالا در شهرستان جوین نقش مهمی در افزایش اشتغال زایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تولید و پرورش شتر مرغ در روستا‌های شهرستان جوین حرفه نوپایی است که ترویج آن به منظور اقتصاد مقاومتی منجر به افزایش درآمدزایی و اشتغال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: شترمرغ معمولا در سن هفت تا هشت ماهگی با وزن متوسط ۹۰ تا ۱۱۰ کیلو به مرحله کشتار می‌رسد.

 

انتهای پیام//م.ج

قارزی افزود: پرورش شترمرغ، تولید گوشت آن و استفاده از این پرنده در صنایع جانبی اشتغال زایی مناسبی را به همراه دارد که به سبب پایین بودن هزینه‌های نگهداری و پرورش، منفعت زیادی برای مردم روستانشین به همراه دارد.

وی ادامه داد: گوشت شترمرغ به سبب زیاد بودن میزان آهن و اندک بودن چربی و کلسترول آن جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز محسوب می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش شترمرغ درآمدزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۰۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، امیر رضا رجبی با حضور در این مجموعه از توانمندی‌های مجموعه کشت و صنعت جوین نظیر کارخانه اسید سیتریک، کارخانه قند چغندری، واحد تولید بذر، واحد فناوری‌های نوین و دیگر قسمت‌های این شرکت بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: این مجموعه باعث افتخار استان و کشور است که با سابقه طولانی در کشاورزی و صنعتی به حوزه فن آوری‌های نوین در توسعه تکنولوژِ قدم گذاشت.

 مدیرکل صمت خراسان رضوی افزود: این مجموعه در گذشته نمانده و با استفاده از تکنولوژی روز به سوی آینده حرکت می‌کند و این مهم راز ماندگاری این شرکت بزرگ است.

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله