Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@19:24:41 GMT

پرورش شتر مرغ در دلیجان و نیاز به مانع زدایی

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۵۷۰۲

پرورش شتر مرغ در دلیجان و نیاز به مانع زدایی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  پرورش شترمرغ یکی از عرصه‌های سودآور و مؤثر در تولید و اشتغال و در عین‌حال کم هزینه‌ترین بخش‌های دام‌پروری است، اما این بخش نیاز به مانع زدایی در زمینه کمبود وگرانی نهاده‌های دامی و نداشتن مجوز صنعتی پرورش دارد.

رونق در مزرعه اولین پرورش شتر مرغ در دلیجان

هادی خراسانی اولین پرورش دهنده شترمرغ در شهرستان دلیجان و از فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی از جوانان دلیجانی است که با همت و همکاری برادر زاده هایش توانسته با باور اقتصاد مقاومتی و ورود در این عرصه ضمن گشایش رزق و روزی خود و خانواده برای ۲۰ نفر دیگر فرصت شغلی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خراسانی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: درحال حاضر ۷۰ شترمرغ مولد در فارم تولیدی خود دارد که سالانه هزارو ۵۰۰ جوجه شتر مرغ از آن‌ها تکثیر می‌شود.

او با اشاره به اینکه پرورش شترمرغ یکی از سودآورترین و در عین‌حال کم هزینه‌ترین بخش‌های دام‌پروری است، اضافه کرد: شترمرغ به علوفه وغذای کمی نیاز دارد و در مقابل بیماری‌ها و همچنین اختلاف دما بسیار مقاوم است و تمام اعضا و جوارح این حیوان هم قابل استفاده است از این‌رو سودآوری بسیاری دارد.

پرورش دهنده شترمرغ دلیجانی با اشاره به درآمدزا بودن شترمرغ تصریح کرد: در پرورش شترمرغ حدود ۴۵ درصد از درآمد حاصله، سود آن محسوب می‌شود که این رقم مناسب افرادی است که تمایل به سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی در این زمینه دارند.

موانع اولین پرورش شتر مرغ در دلیجان

این کارآفرین کمبود وگرانی نهاده‌های دامی و نداشتن مجوز صنعتی پرورش شترمرغ از مشکلات خود مطرح و بیان کرد: چندین بار برای دریافت مجوز پرورش شترمرغ صنعتی به دستگاه‌های مربوطه مراجعه کرده، ولی با استناد به مقررات دست وپا گیر مجوز پرورش صنعتی شترمرغ صادر نمی‌شود.

خراسانی افزود: بدلیل نداشتن مجوز صنعتی مجبور به فروش جوجه‌های شتر مرغ در سنین پایین و با بهره اقتصادی کم است.

او از مسئولان خواست درسالی که به شعار ((تولید، پشتیبانی‌ها ومانع زدایی‌ها))مزین شده است با اصلاح مقررات دست وپاگیر زمینه صدور مجوزبرای تولیدبیشتر رافراهم کنند.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش شترمرغ شهرستان دلیجان پرورش شترمرغ شتر مرغ پرورش شتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس، گفت: این برنامه‌ها به مدت یک هفته و از فردا و همزمان با آغاز هفته بسیج سازندگی در مناطق مختلف استان آغاز می‌شود.
سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان افزود: این برنامه‌ها شامل ۲۴۵ برنامه مربوط به محرومیت زدایی، ۱۴۷ برنامه مربوط به اشتغال و اقتصاد، ۵۵۸ برنامه در موضوع خدمت رسانی جریان جهاد و ۷۵ برنامه هم به عنوان کمک‌های مومنانه عملیاتی می‌شود.
۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ به درخواست رهبر معظم انقلاب بسیج سازندگی تشکیل شد.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته در استان شاهد اقداماتی برای محرومیت زدایی از سوی گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی بودیم که از جمله می‌توان به آبرسانی به ۳۰۸ روستا، اجرای ۹۴ پروژه راه روستایی به ارزش سه هزار میلیارد ریال، ساخت هزار و ۲۰۰ مسکن مددجویی کمیته امداد و ایجاد مشاغل خانگی اشاره کرد.
او اظهار کرد: همچنین با همت و تلاش نیرو‌های جهادی استان، در مدت ۲ ماه یک میلیون اصله نهال در بیابان‌های استان کاشته شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس گفت: تکمیل و مرمت ۸۰۰ مسکن نیازمندان در سال ۱۴۰۲، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، ساخت و تکمیل مخازن هفت مترمکعبی آب آشامیدنی، استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، ساخت و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و مرمت گلزار شهدا در این استان انجام شده است.
طحان افزود: در نوروزامسال هم، ۹ هزار و ۸۶۸ نفر در قالب ۷۶۴ گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد به مردم استان خدمت رسانی کردند.
وی ادامه داد: همچنین در ماه مبارک رمضان، به همت ۵۰۰ گروه جهادی و با راه اندازی پویش سراسری ‘خانه دوست کجاست’ در ۲ موضوع توزیع افطاری ساده و تعمیر و خانه تکانی منازل افراد نیازمند خدمت رسانی شد.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام