Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ملانوری که امروز (جمعه) برای بازدید از طرح‌های عمرانی و زیربنایی بشرویه به این شهرستان سفر کرده است، بر تسریع در اجرای پروژه‌های راهسازی و اصلاح معابر به منظور بهره‌مندی مردم تاکید کرد.

پروژه ساماندهی و بهسازی ورودی شهر بشرویه از سمت ده محمد سال ۹۸ آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

این پروژه به طول پنج کیلومتر در قالب باند دوم ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره‌برداری آن ۲۰ میلیارد تومان است که در صورت تامین از محل اعتبارات استانی، روند اجرای کار را شتاب می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی در سفر یک روزه خود به بشرویه با هدف اطلاع از روند اجرای پروژه‌های عمرانی بشرویه به محل ساختمان در دست احداث بیمارستان این شهرستان رفت. 

ساخت بیمارستان جدید به دلیل فضای کم و غیراستاندارد بیمارستان شفا بشرویه سال ۹۰ آغاز شد و این پروژه در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی می‌شود اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد. 

با راه‌اندازی بخش‌های داخلی، اطفال، زنان، جراحی، دیالیز، آی سی یو، سی سی یو، قلب و اورژانس در این بیمارستان، سطح خدمات درمانی شهرستان بشرویه در ۳۲۰ کیلومتری مرکز استان ارتقا می‌یابد.

همچنین مشکلات استخر شنای بشرویه امروز با حضور استاندار خراسان‌ جنوبی بررسی شد. 

ملانوری با هدف رصد میدانی و اطلاع از وضعیت استخر شنای بشرویه از این پروژه نیمه تمام بازدید کرد. 

اجرای پروژه استخر شنای بشرویه با مساحت هزار و ۱۰۰ متر مربع در سال ۸۶ آغاز شد و در حال حاضر ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

استخر شنا یکی از سه پروژه نیمه تمام شهرستان بشرویه است که پس از گذشت حدود ۱۳ سال، همچنان در حال ساخت است.

استاندار خراسان جنوبی از یک واحد پرورش شتر مرغ در بشرویه نیز بازدید کرد. 

این واحد پرورش شتر مرغ در بشرویه که با روزی ۱۰۰ جوجه کار خود را شروع کرده بود، این روزها موفق به ایجاد چرخه فرآوری کامل صنعت شترمرغ در این شهرستان شده است. 

این واحد پرورش طیور در بهمن ماه ۱۳۹۷ به بهره‌برداری رسید و با ظرفیت ۱۵۰ قطعه شتر مرغ مولد و سه هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه یک روزه، برای ۲۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی به همراه داشته است. 

پرورش انواع شتر مرغ مولد و گوشتی به صورت سنتی و صنعتی، پرورش، تولید، فروش و توزیع جوجه شتر مرغ و همچنین تولید، فرآوری، بسته‌بندی، عرضه و فروش گوشت شتر مرغ و محصولات تولیدی مرتبط از جمله اقداماتی است که در این واحد پرورش شتر مرغ انجام می‌شود. 

در حال حاضر ۱۵۵ واحد پرورش شتر مرغ در خراسان‌ جنوبی فعال است و بیشترین میزان تولید گوشت شتر مرغ استان، مربوط به شهرستان قاینات است. حدود ۸۰ درصد گوشت شترمرغ به خارج از استان صادر می‌شود و درآمد استان از صادرات گوشت شتر مرغ، سالانه به حدود ۶۰۰ میلیارد ریال می‌رسد.

برچسب‌ها حمید ملانوری بهسازی راه ها بشرویه خراسان جنوبی اعتبارات پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمید ملانوری بهسازی راه ها بشرویه خراسان جنوبی اعتبارات حمید ملانوری بهسازی راه ها بشرویه خراسان جنوبی اعتبارات اخبار کنکور واحد پرورش شتر مرغ استاندار خراسان خراسان جنوبی گوشت شتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۴۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در شهرستان نهبندان در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس زاده امروز -شنبه پانزدهم اردیبهشت- در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

وی با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، گفت: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به هشدار های هواشناسی و مدیریت بحران، گفت: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

وی افزود: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

عباس زاده با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، گفت: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

معاون استاندار خراسان جوبی با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی بموقع ارزیابی می شود، افزود: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

وی گفت: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار می باشد.

عباس زاده گفت: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود

کد خبر 750515

دیگر خبرها

  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • تشییع شهید تازه تفحص‌شده در خراسان جنوبی
  • فیلمی از مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده در روستای ده محمد
  • تشییع پیکر شهید محمد مهدی فانی در بشرویه خراسان جنوبی
  • پیکر شهید مفقودالاثر پس از ۴۰ سال به خانه بازگشت + فیلم
  • بسته شدن برخی محور‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • بسته شدن برخی محورهای خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد