Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@16:43:01 GMT

رونق پرورش شتر مرغ در استان تهران

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۰۹۷۸

رونق پرورش شتر مرغ در استان تهران

احمد مینایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:‌ پنج واحد پرورش شترمرغ توام با ظرفیت ۷ هزار و ۸۷۰ قطعه در شهرستان پیشوا، شهریار، ری و ورامین فعالیت دارد.

وی افزود: همچنین ۶ واحد شترمرغ پرواری نیز با ظرفیت ۹۱۰ قطعه در شهرستان ملارد؛ ورامین، قرچک و رباط کریم فعالیت دارد.

بزرگترین واحد شترمرغ خاورمیانه در ورامین

مدیر امور طیور استان تهران استان تهران ادامه داد: شهرستان ورامین رتبه برتر تولید شترمرغ در این استان را به خود اختصاص داده است و بزرگترین مرکز پرورش شترمرغ خاورمیانه نیز در شهرستان ورامین فعالیت دارد که این واحد در سال گذشته به عنوان واحد نمونه ملی کشور انتخاب و معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شترمرغ از جمله پرندگانی است که پرورش آن در جهان و ایران رو به افزایش است، این پرنده همه چیز خوار است و حتی می تواند از پسماند و ضایعات کشاورزی استفاده کند.

به گفته مینایی، این پرنده در طی دوره ۴۰۵ روزه تعداد ۴۰ قطعه جوجه به دنیا می آورد که این تعداد معادل یک هزار و ۸۰۰ کیلو گرم گوشت و ۵۰ متر مربع چرم و۳۳ کیلوگرم پر است، در واقع می توان گفت تمامی تولیدات این پرنده شامل گوشت، تخم، روغن، پوست و پر بوده کاملا اقتصادی و سود آور است.

وی تاکید کرد: کشورمان بعد از آفریقای جنوبی که مهد پرورش شتر مرغ است دومین پرورش دهنده بزرگ شترمرغ در جهان است که برآورد می شود سالانه بیش از ۳ هزار تن گوشت شترمرغ در کشور تولید می شود.

مدیر امور طیور استان تهران خاطرنشان کرد: در واقع با توسعه این صنعت می توان قسمتی از نیاز کشور به تأمین گوشت را بر طرف کرد  که با توجه به شرایط اقلیمی کشور به غیر از استان های شمالی به دلیل مسائل بهداشتی پرورش شتر مرغ در تمامی مناطق کشور امکان پذیر است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دام و طيور استان تهران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دام و طيور استان تهران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران وزارت جهاد کشاورزی دام و طيور استان تهران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اخبار کنکور استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۰۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • پیکر معلم شهید از میدان فردوسی به سمت وزارت آموزش و پرورش تشییع می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • تقدیر از کارگران شهرستان ورامین با حضور مسئولان