Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@13:39:48 GMT

شتر مرغ؛ پرسودترین فعالیت بخش کشاورزی و دامی

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۸۳۸۸۵

شتر مرغ؛ پرسودترین فعالیت بخش کشاورزی و دامی

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مشهد، امید طهماسبی‌زاده با بیان اینکه پرورش شتر مرغ در حال حاضر پرسودترین فعالیت بخش کشاورزی و دامی در کشور به شمار می‌رود، اظهار کرد: شترمرغ تولیدات مختلفی دارد که از جمله آن می‌توان به تولید گوشت، تخم شترمرغ، چربی، پوست و پر اشاره کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: دوره پرواربندی کوتاه، این حیوان را از منظر اقتصادی جهت پرورش تولید گوشت به صرفه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۹ واحد دارای پروانه بهره برداری با ظرفیت ۴ هزار و ۹۳۰ قطعه مشغول فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: شترمرغ در فصل بهار تخم‌گذاری می‌کند و تقریباً در سال بین ۳۰ تا ۶۰ عدد تخم می‌گذارد که وزن هر تخم تقریباً ۱.۵ کیلوگرم است.

طهماسبی‌زاده ادامه داد: فضای مورد نیاز برای پرورش شتر مرغ زیاد است چون حیوان مسافتی در روز باید بدود و به طور متوسط برای گله سه تایی شترمرغ، بالغ بر یک‌هزار و ۵۰۰ متر مربع فضا نیاز است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد با اشاره به اینکه مصرف آب و غذای این پرنده کم است، گفت: دوره پرورش شترمرغ تقریباً ۸ تا ۱۱ ماه طول می‌کشد که متوسط وزن به ۱۰۰ تا ۱۱۰ کیلوگرم می‌رسد؛ این پرنده با ضریب تبدیل ۳٫۲ با جیره استاندارد حدود ۳۰۰ کیلوگرم خوراک مصرف می‌کند.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد، متقاضیان برای شروع کار می‌توانند با مراجعه به سازمان مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مجوزهای لازم را اخذ و بعد از گرفتن پروانه جهت اخذ تسهیلات بانکی به جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

وی با بیان این مطلب که گوشت شترمرغ جز گوشت‌های قرمز محسوب می‌شود، تصریح کرد: اگر چه گوشت شترمرغ شبیه گوشت گوساله است اما از نظر کیفیت به مراتب از آن بهتر بوده و از جمله مزایای گوشت شترمرغ این است که از کلسترول کمتری نسبت به گوشت گوساله برخوردار است.

طهماسبی‌زاده عنوان کرد: از پوست شترمرغ نیز یکی از مرغوب‌ترین چرم‌هایی که در حال حاضر در بازار موجود است تولید می‌شود که به دلیل خواصی چون ترک نخوردن و ماندگاری بالا یکی از بهترین نوع چرم محسوب شده و قیمت بالایی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد از جمله اقداماتی که برای حمایت از صنعت پرورش شترمرغ در شهرستان مشهد انجام شده را تشکیل تعاونی سایر ماکیان با هدف حمایت و ارائه خدمات بهتر و بیشتر به پرورش‌دهندگان شترمرغ، پیگیری و تأمین تسهیلات جهت نیازهای ماهانه و سالانه و تأمین منابع مالی جهت احداث واحد جدید پرورش شترمرغ برشمرد.

طهماسبی‌زاده با اشاره به اینکه طبق نظر کارشناسان پس از صنعت نفت و صنعت توریسم، پرورش شترمرغ پربازده‌ترین صنعت در بخش کشاورزی محسوب می‌شود، گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده شاهد ثبات تولید و احداث واحدهای جدید پرورش شترمرغ در شهرستان باشیم.

کد خبر 4978522

منبع: مهر

کلیدواژه: پرورش شترمرغ جهاد کشاورزی خراسان رضوی مشهد ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا شهرکرد قزوین گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند استانداری قزوین بهزیستی ایلام مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد طهماسبی زاده پرورش شترمرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، این جلسه با حضور مدیر جهاد کشاورزی، نماینده فرمانداری و اداره راهداری، مدیر باغبانی سازمان، معاون فنی و اجرایی، رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی، مسئولین واحدهای باغبانی و صنایع تبدیلی و تکمیلی مدیریت برگزار شد.

امجدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه با اشاره به تولید بالای سیب و وجود ۱۶ کارخانه فعال تولید پوره میوه و کنسانتره در شهرستان ارومیه، ساماندهی مراکز جمع آوری سیب را از اولویت های کاری این مدیریت عنوان نمود.

 وی همچنین بر برگزاری جلسات منظم تا شروع فصل کار این مراکز، در راستای جلوگیری از انباشت سیب در کنار جاده‌ها کرد.

 در ادامه در خصوص نحوه صدور مجوز، تمدید آن برای متقاضیان بحث و تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد برای هماهنگی بیشتر، جلسات آتی با حضور نمایندگان کارخانجات و  سایر ادارات و نهادهای مرتبط برگزارشود.

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن