Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلام حیدر زورقی گفت: سیستان و بلوچستان با توجه به تنوع اقلیمی خاص خود شرایط تولید و پرورش انواع محصولات کشاورزی در شمال و جنوب استان را دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه اظهار کرد: درحال حاضر در استان سیستان وبلوچستان ۲۳۲واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت ۱۴۶۶هزار تن و اشتغال زایی ۸۲۰۰نفر در زمینه نگهداری، بسته بندی و فرآوری محصولات باغی، زراعی، دام و طیور و شیلات مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زورقی همچنین به بحث تولید و پرورش گوشت شتر مرغ در استان نیز اشاره کرد و گفت: با حمایت های دولت و بخصوص وزارت جهاد کشاورزی خوشبختانه در این زمینه در استان اشتغالزایی خوبی صورت گرفته است.


وی اضافه کرد: در سال جاری ۹واحد پرورش شتر مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۶۰۰ قطعه و یک واحد پرورش شتر مرغ توأم با ظرفیت ۲۵قطعه شتر مرغ مولد و۵۰۰قطعه شتر مرغ گوشتی پروانه تأسیس گرفته اند.


رئیس جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: با راه اندازی این ۱۰واحد جدید، ظرفیت تولید گوشت شترمرغ استان به ۲۵۴تن و تولید جوجه به  ۳۹۰۰قطعه افزایش خواهد یافت.


وی بیان کرد: با توجه به گسترش پرورش شتر مرغ در استان، سرمایه گذاری در زمینه ایجاد کشتارگاه صنعتی، واحدهای صنعتی روغن کشی و چرم شترمرغ ضروری است.

ایسنا/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Gui برچسب ها: محصول کشاورزی ، استان سیستان و بلوچستان ، کشاورزی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: محصول کشاورزی استان سیستان و بلوچستان کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد

عباس اشکانی گفت: ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

وی گفت: در سال زراعی   ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچیتان به زیر کشت گندم رفته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده‌اند.

وی با اشاره به رشد بیش از ۱۰۰ درصدی میزان کشت قراردادی گندم در سیستان و بلوچستان نسبت به تعهد کشت قراردادی به وزارت جهاد کشاورزی افزود: خوشبختانه کشاورزان در سال زراعی جاری استقبال خوبی برای کشت قراردادی داشته‌اند.

اشکانی تصریح کرد: امسال ۱۶ مرکز خرید در سطح استان، کار خرید گندم از گندمکاران را انجام خواهند داد.

وی در خصوص قیمت گندم سال زراعی جاری بیان کرد: نرخ پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی و دورروم به ترتیب ۱۷۵ هزار ریال و ۱۸۰ هزار ریال تعیین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس