Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالیانه بالغ بر ۵میلیون تن انواع تولیدات بخش کشاورزی در استان تولید می شود.

غلام حیدر زورقی در گفت وگو با ایسنا افزود: سیستان و بلوچستان با توجه به تنوع اقلیمی خاص خود شرایط تولید و پرورش انواع محصولات کشاورزی در شمال و جنوب استان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جهاد کشاورزی استان در ادامه اظهار کرد: درحال حاضر در استان سیستان وبلوچستان ۲۳۲واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت ۱۴۶۶هزار تن و اشتغال زایی ۸۲۰۰نفر در زمینه نگهداری، بسته بندی و فرآوری محصولات باغی، زراعی، دام و طیور و شیلات مشغول فعالیت هستند.


زورقی همچنین به بحث تولید و پرورش گوشت شتر مرغ در استان نیز اشاره کرد و گفت: با حمایت های دولت و بخصوص وزارت جهاد کشاورزی خوشبختانه در این زمینه در استان اشتغالزایی خوبی صورت گرفته است.


وی اضافه کرد: در سال جاری ۹واحد پرورش شتر مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۶۰۰ قطعه و یک واحد پرورش شتر مرغ توأم با ظرفیت ۲۵قطعه شتر مرغ مولد و۵۰۰قطعه شتر مرغ گوشتی پروانه تأسیس گرفته اند.


رئیس جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: با راه اندازی این ۱۰واحد جدید، ظرفیت تولید گوشت شترمرغ استان به ۲۵۴تن و تولید جوجه به  ۳۹۰۰قطعه افزایش خواهد یافت.


وی بیان کرد: با توجه به گسترش پرورش شتر مرغ در استان، سرمایه گذاری در زمینه ایجاد کشتارگاه صنعتی، واحدهای صنعتی روغن کشی و چرم شترمرغ ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان محصولات كشاورزي توليد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به وارد آمدن خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر بارش تگرک به ۱۴۵ هزار هکتار از محصولات کشاورزی، گفت: با این حال آسیبی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز وارد نشده است. - اخبار استانها -

 مجید نبی پور  در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به خسارات وارد شده به محصولات کشاورزی در پی بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: پیرو کشت پاییزی گندم که 754 هزار هکتار بود تاکنون 864 هزار تن گندم خریداری شده و موج دوم برداشت نیز از اواسط هفته آینده شروع خواهد شد.

وی افزود: از 864 هزار تن گندم خریداری شده فقط 43 هزار تن در مراکز‌ روباز باقی مانده بود که دارای پوشش پلاستیکی و کاور برزنتی هستند و آسیبی به آنها وارد نشده و طی روزهای آینده نیز به سیلوها منتقل خواهند شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان میزان بارندگی در دزفول و اندیمشک را بیش 100 میلیمتر و سایر شهرها را بیش 40 میلیمتر اعلام کرد و گفت: به دلیل شدت بالای بارندگی دچار خساراتی از جمله آبگرفتگی و خوابیدگی مزارع گندم شدیم و بارش‌های تگرگ باعث شکستگی ساقه گیاهان شده است.

نبی‌پور ادامه داد: به 145 هزار هکتار از محصولات کشاورزی خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر تگرک وارد شده است.

وی بیان کرد: از سطح گندم آبی 194 هزار هکتار، سطح گندم دیم 172 هزار هکتار و سایر محصولات 25 هزار هکتار بیمه شده که در مجموع 392 هزار هکتار از محصولات کشاورزی دارای بیمه هستند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه 49 درصد از سطح گندم آبی دارای بیمه است، عنوان کرد: ارزیابی خسارت ها بع‌صورت کلی شروع شده و در روزهای آینده خسارت ها دقیق‌تر برآورد خواهند شد.

آفتاب بیاید، برداشت محصولات دوباره آغاز می‌شود

معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: با توجه به شرایط جوی پیش رو و در صورت آفتابی بودن هوا، شروع مجدد برداشت‌ها آغاز خواهد شد. همچنین 2 هزار و 750 دستگاه کمباین در سطح استان، فعال و آماده به کار هستند و با توجه به این تعداد، سرعت برداشت گندم نیز بیشتر از سال زراعی گذشته بوده است.

عبدالرضا سید احمدی با بیان اینکه با توجه به برداشت 95 درصدی کلزا تاکنون خسارات بارندگی های اخیر برای محصول کلزا ناچیز بوده است، افزود: تاکنون 54 هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و فقط مقدار کمی از برداشت کلزا در سطح استان باقی مانده که این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش دو  برابری داشته است.

افزایش 20درصدی تولید گندم

مدیر بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان  درخصوص محصول چغدر قند نیز گفت: با توجه به اینکه رشد این محصول کامل بوده، در بارندگی اخیر خسارتی را متحمل نشده و تاکنون 3 هزار و 200 هکتار از مزارع چغندر قند برادشت شده و 17 هزار هکتار از آن باقی مانده است.

سید احمدی در خصوص محصول گندم نیز بیان کرد: باوجود بارندگی‌های  اخیر، میزان تولید گندم در سال زراعی جاری در مقایسه با سال گذشته افزایشی 20 درصدی داشته است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است