Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: پرورش شتر مرغ در استان با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و استقبال سرمایه گذاران در حال گسترش است.


نادعلی نوری امروز دوشنبه در بازدید از مرکز پرورش شترمرغ استان افزود :در حال حاضر ۹واحد پرورش شتر مرغ گوشتی به ظرفیت ۲۷۵۰قطعه و سه واحد پرورش‌ شتر مرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت ۷۵قطعه مولد و۱۱۰۰قطعه گوشتی دارای پروانه‌ بهره‌برداری بوده و در امر تولید فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد از ۱۲واحد فعال پرورش شتر مرغ در استان سالیانه ۱۵۹تن گوشت شتر مرغ و ۲۳۰۰ قطعه جوجه تولید و روانه بازار مصرف استان و خارج از استان می‌گردد.
مدیر  امور طیور  سازمان جهادکشاورزی گفت: همچنین در سال جاری ۹ واحد پرورش شتر مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۶۰۰ قطعه و یک واحد پرورش شتر مرغ توأم با ظرفیت ۲۵قطعه شتر مرغ مولد و۵۰۰ قطعه شتر مرغ گوشتی پروانه تأسیس گرفته و در حال احداث است و با راه اندازی این ۱۰واحد جدید، ظرفیت تولید گوشت شترمرغ استان به ۲۵۴تن و تولید جوجه به ۳۹۰۰قطعه افزایش خواهد یافت.
این مقام مسئول تاکید کرد با توجه به گسترش پرورش شتر مرغ در استان، سرمایه گذاری در زمینه ایجاد کشتارگاه صنعتی، واحدهای صنعتی روغن کشی و چرم شترمرغ ضروری است.
نوری افزود به منظور توسعه و تکمیل زنجیره تولید و پرورش شترمرغ طرحی در معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی تدوین و طی سال‌های ۹۷و۹۸ از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مبلغ ۴۰میلیارد ریال اعتبار برای احداث ۳۹جایگاه پرورش شتر مرغ ۱۰تا ۱۵قطعه ای تخصیص یافته که بصورت مشارکتی در حال احداث می‌باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شترمرغ استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است